BORIS VALENČIČ, 1. slovenski KRALJ - www.monarh.si/politika/bv/boris.htm


POZIV LJUBLJANČANOM IN VSEJ SLOVENIJI ! LOKALNE VOLITVE 2014 V LJUBLJANI - glasujte za Martino Valenčič št. 8


www.zml.si  - program za županjo mesta Ljubljana.


V tem trenutku je nujno potrebno izvesti DEMILITARIZACIJO Ljubljane, zaradi tega ker Evro-Atlantska mafija in NATO prevažajo velike količine orožja iz Italije proti Rusiji preko Ljubljane po slovenski železnici. Na vsak način nas hoče Amerika in njihovi hlapci vključiti in vmešati v konflikt z Rusijo, katerega že vrsto poizkušajo izpeljati, pa jih jaz vsakokrat uspem zaustaviti.

Z vašo pomočjo jih bomo sedaj zaustavili skupaj. Na županskih volitvah v Ljubljani 2014 glasujte za Martino Valenčič, kandidatko št. 8.
Takoj bomo izvedli DEMILITARIZACIJO Ljubljane in prepovedan bo ves vojaški transport preko Ljubljane, kot tudi vse druge vojaške aktivnosti, katere bi nadalje vpletale Ljubljano v vojna in vojaška dogajanja.

Brez privolitve Slovenije nas je Evro-Atlantska mafija vključila že v vojno proti Islamu, levičarske stranke na oblasti pa kar molčijo, Pahor pa se je „podelal“.
Prav zaradi tega je Jukner potrdil Bratovškovo za komisarko v Bruslju.

To vojno Islama so skrbno zanetili Američani in Evropa, sedaj pa hočejo ves svet vplesti v njo ter tako cel svet tudi pobiti. Sami sebi so zrušili dvojčka v New Yorku, prav tako zanetili vojno v Ukrajini.

Slovenija in Hrvaška bi se morali nujno izpisati iz NATO pakta, drugače bo Evro-Atlantski mafiji uspelo potegniti v vojno proti Rusom celoten Balkan, Slovane proti Slovanom.

SDS, NSI, SLS bi lahko ustanovili le dodatno ministrstvo – POGREBNO MINISTRSTVO SLOVENIJE, pa vendar imajo Damjana Damjanoviča kot kandidata za župna v Ljubljani.

Levičarji, Kučan in njegova druščina le nemo gledajo - kaj se bo zgodilo in le zaradi in zgolj lastnih egoističnih interesov prav tako ustanavljajo različne stranke postavljajo le svoje akterje na politične pozicije. Gredo se le dvojno igro med Rusi in Američani, na ta način pa jim je do sedaj uspevalo izsiljevati denar za financiranje javne uprave in sociale. Tega pa bo sedaj konec in na vrsti so le še vojaške teme.

Po tem, ko je Rusija pred leti z dobrimi nameni razpustila tedanjo sovjetsko zvezo, pa je Evro-Atlantska mafija pričela s 3. svetovno vojno in pričela z nasilnimi sredstvi širiti svoj NATO vojaški imperij.

V vse novo nastale države sta NATO in evropska skupnost vsilili svoje liderje, onemogočili delo ustvarjalcem, kot politično konkurenco so načrtno dopuščali le bivšim režimskim veljakom, zato da lahko ves čas le pljuvajo po njih. Ustvarjalci so iz političnih krogov izločeni zato, da lahko narodom širom sveta vsiljujejo NATO in Euro industrijo, politično in vojaško nadvlado.

Številne vojne, katere je Evro-Atlantska mafija zanetila in pri tem aktivno sodelovala so se odvijale na področju bivše Jugoslavije, severne Afrike, pretežni arabski svet, Irak, Afganistan, kar hočejo razširiti tudi na Rusko federacijo in v Kitajsko.

To je dejansko odvijanje 3. svetovne vojne – pred očmi vse svetovne javnosti.
Na ta način so USA - severna Amerika in evropska skupnost prikazale le dejanski propad njihovih civilizacij.

Evro-Atlantska mafija je uničila tudi celotno Slovenijo, saj je zaradi uveljavljanja zgolj lastnih interesov dopuščala ropanje in uničevanje vsem političnim strujam, levim in desnim, le da niso imeli nič proti širitvi NATO zločinskega imperija.
Vsi pošteni ljudje smo zaradi tega preprečeni delati in ustvarjati in le žrtve navedenih domačih in tujih zločincev.

Politične struje SDS, NSI, SLS in drugi njihovi somišljeniki imajo že dlje časa direktno nalogo s strani Evro-Atlantske mafije, da omogočijo transport vojaških konvojev iz Italije preko Slovenije po železnici in avtocestah, naprej v Madžarsko in v Ukrajino z namenom zanetiti državljanske vojne v Ukrajini in Rusiji. V to vojno seveda želijo vključiti tudi vse „bratske“ slovanske narode in tako bivšega BRATSTVA IN EDINSTA tudi v NATO imperializmu ne bo manjkalo.


Njim je dovolj, da opravijo svoja nizkotna Evro-Atlantska poslanstva, kajti dejanski gospodarski in nacionalni razvoj Slovenije jim je samo FARSA, kako priti na oblast in odigrati še zadnje pogubno dejanje za celotno Slovenijo.


Pri vsem tem jasno oportuno sodeluje vsa levičarska politika - iz povsem koristoljubnih ter strahopetnih razlogov.


Slovenski "mediji", sodišča, policija in vojska so tako hkrati akterji in priveski te 3. svetovne vojne !

Kako so nastali svetovni demokratični procesi: www.monarh.si/ch/index.html 
Proti zločinska kazenska ovadba: www.monarh.si/ovadba-jj.htm
Nekateri moji komentarji po forumih: www.monarh.si/komentarji.htm
1.politični koledar v svetu: www.freetime.si/karikature/naslovna.htm


Boris Valenčič, 1. slovenski KRALJ - www.monarh.si/politika/bv/boris.htm


www.monarh.si  - www.predsednica.si